Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Домакинско обзавеждане

Домакинско обзавеждане

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

АDAX

ADAX AS е норвежка фирма, с основен предмет на дейност производство и продажба на електрически отоплителни системи. Tя  заема водещо място на норвежкия пазар, като същевременно с това изнася продукцията си в целия свят. Днес компанията произвежда електрически конвектори, предназначени за отопление на различни обекти: жилища, училища, хотели, кафета, ресторанти, магазини и т.н. 

Електрическото отопление си остава най-разумната алтернатива за отопление, както като първоначална инвестиция, така и във времето. Безспорно електроенергията е с 100% ефективност, което се дължи на факта, че изцяло се преобразува в топлинна енергия. Друг основен плюс е възможността за самостоятелно регулиране на температурата в отделните помещенния и не на последно място това, че е най- безопасното, най-надеждното и екологично чисто отопление.

Стенните отоплителни конвекторни панели ADAX са най-доброто от отоплителните технологии в Скандинавия. Всички модели са оборудвани с нискотемпературен нагревател, с прецизен термостат, температурен сензор и градусна скала за стайна температура. Благодарение на абсолютно различния си начин на топлоотдаване ADAX увеличава топлинния ефект с около 30% в сравнение с обикновените радиатори. Аеродинамичната конструкция и удължения нискотемпературен нагревател, създават интензивен въздушен поток и постигат несравнима ефективност с минимален разход на електроенергия.

Отоплителните панели ADAX са по-дълги в сравнение с обикновените конвектори, което не е случайно. Гарантирания по-добър краен резултат се постига благодарение на по-голямата площ на топлоотдаване, по-дългата топлинна завеса пред прозореца, по-ниската температура на нагревателния елемент и по-меката топлина.

Отоплителните панели ADAX са пожаробезопасни. Автоматичната термозащита изключва, когато отоплителния панел бъде покрит. Ниската температура на корпуса прави ADAX безопасен за Вашите деца и позволява окачване върху всякакъв вид стенни облицовки. ADAX има и функция против замръзване. Тя предпазва водопровода, като подържа +6 °С с минимален разход на електроенергия.

Отоплителни уреди