Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Ideal Forma

Аксесоарите на фирма "Идеал Форма"/българска фирма с над 15 годишна дейност и безспорен лидер на българския пазар/ са с модерен дизайн, от висококачествени материали и с изключителна функционалност. Тези качества правят изделията силно конкурентни спрямо европейските и световни производители на аксесоари за баня.

Фирмата предлага следните аксесоари и друг вид оборудване за баня: закачалки, пръчки за хавлии, полици държачи за чаши, държачи за тоалетна хартия, сапунерки, дозатори за течен сапун, халки за хавлии, метални и стъклени полици, държачи за четки, държачи за полици, огледала (със и без осветление), дизайнерски огледала за баня, вани, механизми за завеси за баня, поддушови корита, WC комплекти и други.

Аксесоарите за баня са от масивен месинг и имат 12 години гаранция. Покритието на произвежданите изделия е изключително надеждно и високо устойчиво на въздействието на околната среда, надраскване и други. При подходящата експлоатация, блясъкът и покритието се запазват в перфектен вид.

Играть или не играть - ваш выбор. Но на Мостбет вы можете выиграть огромную сумму .Тогда чего вы ждете?

Аксесоари за баня

Много често,оформяйки представата си за идеалната баня, пренебрегваме аксесоарите. А те са,тези малки детайли, които правят престоя ни в банята приятен и допълват цялостната й визия. Ние ви предлагаме аксесоари за баня с модерен дизайн, които ще създадат удобство и хармония във вашата баня и ще й предадат завършен вид.