Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Hydrosystemi

ХИДРОСИСТЕМИ - България е фирма, която вече 12 години успешно внася и предлага на българския пазар широка гама продукти предназначени за банята:

- професионални системи за воден масаж – хидромасаж, аеромасаж, хромотерапия, дигитални управления, ароматерапия, енергийна с-ма, с-ма за дезинфекция. (Italy, Canada)
- минибасейни CANSPA (Canada)
- акрилни вани (Italy)
- кристални пaравани за вана (Italy)
- каскадни батерии за вана (Italy)
- парни душ кабини (Italy)
- аксесоари за баня Q-TOO (Danmark)
- душ кабини (Italy)
- автоматични масажни столове (USA)

Предлаганите продукти са произведени с прецизност и подкрепени с 2-годишна гаранция. Линията на формите е съобразена с най-високите изисквания за ергономичност и комфорт. Материалите, изграждащи системите и уредите, са предварително изследвани от експерти. Компонентите са изработени и инсталирани според европейските и световните стандарти.

Вани, хидромасажни вани

Вече се предлагат вани с широка гама размери, така че ваната може да е част както от най-малката баня, така и от голямата. Не се лишавайте от това удоволствие, така когато и да ви остане свободно време, ще може да го оползотворите по релаксиращ и романтичен начин. Предлагат се ъглови,правоъгълни,асиметрични, акрилни, метални вани, вани за вграждане и овални вани с различни размери, така че да паснат на вашата баня. Разбира се ще намерите и аксесоари за вани.Ние ви предлагаме и вани с хидромасаж, хидромасажни вани с вградени смесители, хидромасажни вани с дистанционно управление, ходромасажни вани с каскадни батерии, хидромасажни вани с хромотерапия, вани с аеромасаж, тангенторни вани.