Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Ravak

Чешката компания RAVAK е най-големият производител на акрилни вани и душ кабини в Централна и Източна Европа. Сред богатата гама стандартни продукти за обзавеждане за баня са не само душ-кабини и поддушови корита, но и акрилни вани, хидромасажни вани и системи.

RAVAK предлагат баня, имаща всички необходими естетически и практични функции. Банята RAVAK е едновременно красива, практична и може да побере всичко необходимо за максималния комфорт на помещението, включително пералня и кош за пране.

Продуктите RAVAK са изключително надеждни. При производството се използват модерни технологии и материали от най-високо качество, което води до високото качество на крайните продукти. Ваните притежават гаранция от 10 години. Качеството на душ кабините е също гарантирано от 15-годишен опит. Оригиналните продукти на RAVAK от 2009 г. са маркирани с холограмен знак, съдържащ невидими елементи за сигурност.

Вани, хидромасажни вани

Вече се предлагат вани с широка гама размери, така че ваната може да е част както от най-малката баня, така и от голямата. Не се лишавайте от това удоволствие, така когато и да ви остане свободно време, ще може да го оползотворите по релаксиращ и романтичен начин. Предлагат се ъглови,правоъгълни,асиметрични, акрилни, метални вани, вани за вграждане и овални вани с различни размери, така че да паснат на вашата баня. Разбира се ще намерите и аксесоари за вани.Ние ви предлагаме и вани с хидромасаж, хидромасажни вани с вградени смесители, хидромасажни вани с дистанционно управление, ходромасажни вани с каскадни батерии, хидромасажни вани с хромотерапия, вани с аеромасаж, тангенторни вани.