Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Bania & Decora

Баня и Декора е българо-испанска фирма. Съдружникът от испанска страна е GRUPO Cerraban / Florensia S. L. (Baster, Mundobaño), който от 20 години се занимава с производство на душ кабини и душ корита. Производствената база се намира в с. Новачене, окр. Плевенски.

Баня и Декора е производител на душ кабини и паравани, както и на мебели за баня от МДФ и PVC. Продуктите са с модерен естетически дизайн, отличават се с елегантност, стил, практичност и удобство. Изработени са от висококачествени материали, доставени от България и Испания и са с лесни за поддръжка повърхности.

Единствен производител на душ кабини и паравани, както и на мебели за баня от МДФ, предназначени изцяло за инвалиди. Продуктите са специализирани и са отговарящи на Европейските стандарти. Изработени са за лесно манипулиране и самостоятелно обслужване на потребителя - инвалид, без ограничения на инвалидната количка.

Душкабини, парни душкабини

Ние предлагаме всички видове душ кабини - квадратни, правоъгълни и овални.
Душ кабини на промоционални цени!
Душ кабините и параваните за баня са най-продаваният и най-търсеният артикул в обзавеждането на банята.Те са идеален начин невидимо да се раздели банята на сухо и мокро помещение. При нас ще намерите квадратни, правоъгълни душ кабини, душ кабини с матирано стъкло, овални душ кабини,с плъзгащи и отваряеми врати.Всички душ кабини са изработени от 6 или 8 мм закалено стъкло.Предлагаме и поддушови корита за баня и душ корита за душ кабини. При нас ще намерите акрилни,порцеланови душ корита и поддушови ванички от подсилен акрил.Можем да предложим и голямо разнообразие от паравани за баня, хидромасажни душ кабини и парни душ кабини.