Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Keraglass

KERA GLASS има за цел в дългосрочен план, създавайки нови стандарти чрез производство и реализация на качествени продукти, да направи живота на хората по удобен. Мисията на фирмата е да помогне за комфорта на потребителя чрез производството на душ кабини и душ паравани.

Банята е сложно оформление, когато има ограничена площ, където душ кабината за ъглов монтаж не може да се инсталира поради обективни причини. Когато се проектира, трябва да се прецени кое е по-рационално: да вложите пари в скъпи плочки и евтини мебели за баня или да заложите на стъклен параван, който ще защити от вода обзавеждането в банята. Фирмата произвежда стъклени прегради за бани с различни размери.

KERAGLASS предлага изработка и монтаж на стъклени душ кабини, представени в различни размери и конфигурации. Стъклени душ кабини с квадратни, правоъгълни, петоъгълни и овални форми, които не заемат много място в банята и позволяват оптимално използване на жизнено пространство. Стъклените врати на душ кабините могат да бъдат плъзгащи и отваряеми, както и сгъваеми, изработени от прозрачно, матирано или цветно стъкло.

Душкабини, парни душкабини

Ние предлагаме всички видове душ кабини - квадратни, правоъгълни и овални.
Душ кабини на промоционални цени!
Душ кабините и параваните за баня са най-продаваният и най-търсеният артикул в обзавеждането на банята.Те са идеален начин невидимо да се раздели банята на сухо и мокро помещение. При нас ще намерите квадратни, правоъгълни душ кабини, душ кабини с матирано стъкло, овални душ кабини,с плъзгащи и отваряеми врати.Всички душ кабини са изработени от 6 или 8 мм закалено стъкло.Предлагаме и поддушови корита за баня и душ корита за душ кабини. При нас ще намерите акрилни,порцеланови душ корита и поддушови ванички от подсилен акрил.Можем да предложим и голямо разнообразие от паравани за баня, хидромасажни душ кабини и парни душ кабини.