Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Kolo

Sanitec Kolo Полша е един от най-големите производители на санитарен фаянс за обзавеждане на бани и тоалетни помещения.
Сред продуктите с марка Kolo ще намерите обзавеждане за баня, санитарен фаянс, санитарен порцелан, моноблок, тоалетни, висящи тоалетни, конзолни тоалетни, структури за вграждане, мивки за баня, мебели за баня, вани, акрилни душ корита, душ кабини и всичко за банята.

Силата на Sanitec Group и опитът на KOLO, натрупани в продължение на повече от четиридесет години на Полския и от седем години на Българския пазар, са гаранция, че фирмата не развива просто високотехнологичен производствен процес – тя използва силата на високите технологии за създаването на продукти с превъзходно качество и съвременен дизайн, които напълно отговарят на вкуса и потребностите на милиони хора.

Мебели за баня

Мебелите за баня – умело стилово съчетани с останалите компоненти от Вашата баня й придават уникалност. Качествената изработка от водоустойчиви материали и многообразието от стилове, цветове и размери ще ви дадат възможност да оформите визията на банята си по индивидуален модел. В магазините на търговски комплекс „ПАРОС“ ще откриете изцяло окомплектовани обзавеждания за баня, както и самостоятелни шкафове за под, за мивка, варианти на шкафове с огледала, колони, контейнери, плотове и други.