Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Fayans

Марката Fayans се развива на българския пазар от Рока България АД, част от Roca Group – световен лидер в производството на продукти за банята, а фабриката в Каспичан е една от най-модерните в Европа за производство на изделия от санитарен порцелан.

Продуктите с марка Fayans
Fayans е първата българска марка за санитарен порцелан, която е нарицателно име за всички санитарни изделия за обзавеждане на банята. Fayans предлага не само отделни висококачествени продукти за баня, а преди всичко цялостна концепция за банята – клиентът има възможност да закупи цялостно обзавеждане в един стил – от умивалника, тоалетна чиния или моноблока до смесителните батерии, вана или душ-кабина, мебели и аксесоари.

Fayans познава вкуса и нуждите на българския потребител най-добре, затова марката предлага специално разработени за българския пазар модели, които са подходящи за различни по размер бани, включително и за най-малките.

Санитарен порцелан

В магазините на Тъговски комплекс “ПАРОС“ ще намерите голямо разнообразие от санитарен фаянс, бял и цветен, моноблокове, висящи тоалетни чинии, конзолна тоалетна, стенна тоалетна чиния, тоалетна с биде, моноблокове с плавнопадащ капак, както и нетрадиционни решения като ъглов моноблок, моноблок с вградено биде, цветни мивки, мивка купа, ъглови мивки, асиметрични мивки, умивалници в плот и под плот.
Ако сте решили да подмените стария моноблок или мивка за баня, или ви предстои да направите новата си баня, в нашите магазини ще получите, компетентен съвет за модела и качеството, както и адекватна цена, за нужния ви продукт. Вашата баня може да бъде визуализирана с избраното от вас обзавеждане и така ще получите пълна представа как ще изглежда.

Керамичните изделия за обзавеждане на баня /мивки, тоалетни чинии, моноблокове/,се наричат санитарен порцелан и се отличават с изключителна устойчивост срещу въздействието на киселини и други активни химични препарати. Той притежава високата водонепропускливост, предотвратява развитието на микроорганизми и последващо разрушаване. Изделията от санитарен фаянс се покриват с глазура, която осигурява допълнителна защита и блестяща бяла или цветна повърхност, устойчива през целия период на експлоатация.

Различните производители на санитарен фаянс предлагат нови, иновативни решения за допълнителнo покритие върху глазурата, за още по-лесна поддръжка на всички изделия от санитарен порцелан. Новите покрития придават нови хидрофобни свойства на повърхността. Водните капки не се задържат,образуват водни перли, които се оттичат лесно, отнасяйки нечистотиите със себе си.

Are you looking for AlphaPharma anabolics for sale in USA ? Then get them at the best price!