Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Fayans

Заводът на Fayans в гр. Каспичан е най-големият завод на Roca Group за санитарен порцелан на Балканите. Последните години Roca Group инвестира в модернизацията му, а също така и за изграждането на съвременен производствен процес и въведе специализиран контрол, който гарантира качеството на произвежданата продукция и опазването на околната среда.

Fayans предлага не само отделни висококачествени продукти за обзавеждане на банята, а цялостна концепция за банята – клиентът може да закупи цялостно обзавеждане в един стил – от умивалника, тоалетна чиния или моноблока до смесителните батерии, вана или душ-кабина, мебели и аксесоари.

Този подход в развитието на марката Fayans e намерил отражение и в корпоративния девиз на Fayans: „Името на банята“.

Смесители и водопроводна арматура

Ще се учудите колко голямо разнообразие от смесителни батерии ще намерите в магазините на търговски комплекс ПАРОС.Освен голям избор от производители на батерии за баня,ви предлагаме и голямо разнообразие от видове смесители за цялостното обзавеждане на банята ви: стоящи смесители за мивка, стенни смесители за умивалник, термостатични смесители, смесители за вграждане, душ пити за вграждане, душ батерии, смесители за биде, смесители за мивки, смесители с малко подвижно душче, високи смесители за мивка купа, батерии за вани, смесители с ръчен душ, различни модели батерии за кухни и смесители за бани.

Предлага се и богат избор от окомплектовка: душ-комплекти, контролно-регулиращи вентили,сифони и др.

- качествено покритие - артикулите са изработени от масивен месинг с хромно покритие. Смесителите отговарят на всички изисквания към продукти, влизащи в досег с питейна вода. Всички модели са окомплектовани с части на водещи западноевропейски производители (аератори, гъвкави връзки, керамични затварящи механизми).

- впечатляващ дизайн - богатото разнообразие от смесители с изчистен и модерен дизайн, такива в "Ретро" стил, или с футуристични форми, задоволяващи и най -претенциозния вкус.