Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Inter Сeramic

Продуктите на Интер Керамик осигуряват елегантност на вашата кухня и баня. Те са много практични и улесняват всекидневните Ви задължения. Формата и техническата спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя. Голямата и разнообразна колекция и алтернативни модели за различни предназначения, ви позволяват да намерите своя артикул за дома, офиса или обществени места.

Високото качество на предлаганите продукти гарантира удовлетворението на клиентите. Непрекъснатото обновяване, разширяване и повишаване качеството на продуктовата гама правят фирмата конкурентно способна и атрактивна на пазара.
Продуктите на Интер Керамик ООД притежават всички необходими сертификати.

В магазините ни ще намерите изключително разнообразие от всичко необходимо за обзавеждането на една баня. С продуктите на Inter Ceramic ще постигнете желания стил и ще придадете на своята баня уют и уникалност:

- Мебели за баня, огледала и шкафчета
- Хидромасажни кабини
- Душ кабини и корита за душ кабини
- Паравани
- Хидромасажни панели за вани и душ кабини
- Стандартни вани и хидромасажни вани
- Санитарна керамика, умивалници, моноблок, WC комплекти и др.
- Смесители за баня, стоящи и стенни
- Тръбни окачвания, сифони и вентили
- Душ слушалки
- Аксесоари за баня
- Керамични аксесоари
- Кухненски мивки
- Кухненски аксесоари
- Смесители за кухня

Смесители и водопроводна арматура

Ще се учудите колко голямо разнообразие от смесителни батерии ще намерите в магазините на търговски комплекс ПАРОС.Освен голям избор от производители на батерии за баня,ви предлагаме и голямо разнообразие от видове смесители за цялостното обзавеждане на банята ви: стоящи смесители за мивка, стенни смесители за умивалник, термостатични смесители, смесители за вграждане, душ пити за вграждане, душ батерии, смесители за биде, смесители за мивки, смесители с малко подвижно душче, високи смесители за мивка купа, батерии за вани, смесители с ръчен душ, различни модели батерии за кухни и смесители за бани.

Предлага се и богат избор от окомплектовка: душ-комплекти, контролно-регулиращи вентили,сифони и др.

- качествено покритие - артикулите са изработени от масивен месинг с хромно покритие. Смесителите отговарят на всички изисквания към продукти, влизащи в досег с питейна вода. Всички модели са окомплектовани с части на водещи западноевропейски производители (аератори, гъвкави връзки, керамични затварящи механизми).

- впечатляващ дизайн - богатото разнообразие от смесители с изчистен и модерен дизайн, такива в "Ретро" стил, или с футуристични форми, задоволяващи и най -претенциозния вкус.