Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Хидроизолационна система Марисан и Колев

МАРИСАН е модерна българска компания, с дългогодишен опит в производството и предлагането на богата гама от системни решения и материали за строителството. Компанията е утвърдена не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден доставчик, предлагащ на всички свои партньори и професионалисти в бранша интегрирани комплексни решения в редица области на строителството.


Хидроизолационни системи - HYDRO and SPLIT PROTECTION²

Силно еластична безшевна хидроизолационна мембрана без водопоглъщане - революционно решение за хидроизолационна защита при почти всяка ситуация.

HYDRO and SPLIT PROTECTION² е с изключително висока еластичност и без водопоглъщане, осигурявайки трайна и сигурна защита от влага при съединителни, разширителни, ъглови и други фуги със средно и високо движение, както и между отделни строителни елементи. Максималната якост на сцепление на хидроизолационният слой с различни строителни основи като метал, дърво, технически камък, керамика, акрилни покрития и др. определя и неговата устойчивост както на положителен, така и на отрицателен воден напор.

Области на приложение:
- за хидроизолация под вътрешни и външни подови настилки на бани, душове, тераси, плувни басейни, фонтани и други повърхности, изложени на постоянното въздействие на влагата.
- осигурява сигурно защитно покритие срещу влага за подпорни стени, основи и подземни части на сгради и други строителни елементи, мазилки, фуги и други.
- решение за хидроизолация както от външната, така и от вътрешната страна на водни резервоари в бита, селското стопанство и индустрията.

Хидроизолации за баня

Хидроизолирането осигурява необходимата защита срещу въздействието на водата и влагата и е една от основните дейности при строителство и ремонт на сгради. Поради тази причина, с особено внимание трябва да се предприемат мерки за хидроизолационна защита при основите на сградата или при подготовката на повърхности за полагане на облицовки в мокри помещения, водни съоръжения, тераси или покриви.