Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Стенни и подови облицовки

Стенни и подови облицовки

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

KAI

KAI Group е най-големият производител на керамични плочки и единственият производител на гранитогрес в България. Групата е създадена през 1997 година и обединява заводите „Хан Аспарух” – Исперих и „Хан Омуртаг” – Шумен. Продуктовата гама включва стенни и подови керамични плочки, гранитогрес и декоративни елементи за оформление на вътрешното и външното пространство.

Общият годишен капацитет на групата е над 17 милиона кв. м. подови и стенни керамични плочки и гранитогрес.

Разработвайки дизайна на своите модели, KAI Group се води от световните тенденции в налагането на нови формати, размери и декори в различни цветови гами и ги прилага, пречупвайки ги през специфичните особености и изисквания на българския пазар. Продуктовата гама предлага богат избор от керамични плочки и декоративни елементи за всеки вкус.

Разработени са голяма нова гама от допълнения и декорации, които безспорно обогатяват всеки интериорен проект. Предлагайки голямо разнообразие от фризове, произведени по технологията на трикратното изпичане с платина, с ветроза, фризове от мозайки, залепени на хартиена мрежа за употреба на стена и под, мозайки на големи формати, както и центрове за стена, които ще придадат този специален изглед на интериора и ще задоволят най-взискателните вкусове.

Теракот и гранитогрес

Подовите плочки са от изключително значение, те трябва да са съобразени с дизайна на помещението, да са здрави предвид предназначението им и разбира се да отговарят на вкуса ви. В магазините на търговски комплекс ПАРОС ви предлагаме подови плочки и подова керамика, които са от теракота, но с размерите и с дизайна на гранитогрес, с цел да се постигне визията на гранитогресните плочки, но както ни е известно, теракота държи по-топло от гранитогреса. Тези подови плочки са предназначени за вътрешна употреба и са с най-разнообразен дизайн - гланцирани подови плочки, полирани подови плочки, матирани подови плочки, подови плочки като мрамор или подови плочки като дърво, както и подови плочки имитация на паркет.С цел индивидуалността на помещенията към тези теракотени плочки се предлага голямо разнообразие от фризове за под, ъгълчета за подови настилки, подови декорни плочки и первази за под.
Гранитогресът е едно от най-здравите подови покрития. Той се използва както за външна употреба - студоустойчив гранитогрес, така и за вътрешна - като подови гранитогресни плочи. Особено актуален е и облицовъчният гранитогрес, предназначен както за стените на банята, така и за подово покритие, а също облицовъчните гранитогреси, се използват за облицовка на стените на кухни, коридори и холове. Чрез облицовъчния гранитогрес, проектантите могат да използват едни и същи плочки, както за стени, така и за под и създават все по интересни и нетрадиционни решения за дизайна на вашата баня. лол