Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Стенни и подови облицовки

Стенни и подови облицовки

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Barlinek

Естественият трислоен паркет Барлинек превъзхожда обикновеният паркет с това, че съчетава в себе си всички негови предимства с лесен и бърз монтаж на плаващи подове. За полагането на му не се използват лепила. Кръстато лепената конструкция и профилираните съединения barclick ограничават възникването на фуги, което е недостатък на класическия масивен паркет. Повърхността на паркета Барлинек е фабрично покрита със 7 слоя лак чрез съвременна технология, благодарение на което подът е готов веднага след монтаж.

Идеалната защита, осигурена от лакове най-ново поколение или естествено масло, подчертаващо чара и удължаващо живота на дървесината, ни дава възможност да се наслаждаваме на паркета в продължение на много години.

Паркетът "Барлинек" има 25 години гаранция.

Трислоен паркет

Съществуват два вида паркет – класически или стар паркет, и многослоен паркет, при което основната разлика се явява в конструкцията. Многослойният паркет се състои от два или три слоя, взаимно слети под ъгъл от 90 градуса. Горният слой е направен от твърдо дърво, а другите слоеве, които се намират под горния са също така 100% направени от дърво (ела, бор или смърч ).Tози паркет съчетава в себе си предимства с лесен и бърз монтаж на плаващи подове. За полагането на му не се използват лепила.