Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Топлоизолации

Топлоизолации

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Баумит система ПРО


Баумит система ПРО

Топлоизолационна система за стандартни изисквания
За бързо и лесно полагане от професионалисти
Оптимално съотношение на цена и качество

Оптимална система

Баумит система Про обединява доказаните през годините отлични топлоизолационни свойства с добро съотношение на цена и качество. Разработена специално за обекти, Баумит Про е изпитана и надеждна система, еднакво приложима в новото и възстановителното строителство. С Баумит Про получавате оптимално съотношение между термозащита и инвестирани средства.

Топлоизолационната система на професионалистите

Баумит Про е за всички, които изграждат многофамилни жилищни сгради и държат на топлоизолиране в система. За професионалния избор освен изгодната цена допринасят още и лесното полагане както на лепилната и шпакловъчна смес ПроКонтакт, така и на крайното покритие ГранопорТоп.

Спестявате двойно

Благодарение на бързото полагане спестявате двойно. Плащате за по-малко време на работа. Баумит система Про е за тези, които освен на функционалност и естетика държат изключително много и на вложените средства.

Крайни покрития за система Про

мазилки от БаумитБаумит ГранопорТоп - икономически изгодна фасадна мазилка на полимерна основа. Баумит ГранопорТоп предлага двойна сигурност при полагане: не е капризна при нанасяне, а цветовете стоят брилянтно върху фасадата. Тази мазилка се оцветява в неограничен брой цветове, с нея е възможно да се покриват огромни площи, тя е незаменима там, където е необходимо да се постигне цялостно хармонично и равно излъчване на фасадата. Доставя се в 758 цвята от каталога Баумит Life.
Баумит НанопорТоп - самопочистваща се, силно паропропусклива пастообразна тънкослойна мазилка с ниска склонност към замърсяване. Новаторската фотокат-технология осигурява с помощта на светлината най-висока степен на защита от задържане на мръсотия по повърхността. Минерална мазилка с висока алкалност. Доставя се в 654 цвята от каталога Баумит Life.
Баумит СтайлТоп - готово за преработка пастообразно тънкослойно крайно покритие в интензивни цветове и висока устойчивост на натоварване. Произведено е на база изкуствени смоли и служи за декоративно оформление на фасади. Доставя се в 94 цвята от каталога Баумит Life.
Баумит СиликонТоп - високоустойчива на атмосферни влияния, пастообразна мазилка на основа силиконови смоли, водоотблъскваща и с универсално приложение, лесна за преработка. Доставя се в 654 цвята от каталога Баумит Life.
Баумит СиликатТоп - силно паропропусклива фасадна мазилка на база калиево водно стъкло. Идеална за съчетаване с минерална вата или Баумит опън топлоизолационни плочи. Доставя се в 654 цвята от каталога Баумит Life.
Баумит КреативТоп - фасадна мазилка на силиконова основа за творческо индивидуално оформление на фасадни повърхности. Универсалната мазилка се доставя в 758 цвята от каталога Баумит Life.

Система БАУМИТ

Баумит България ЕООД за кратко време се утвърди като водеща на пазара на топлоизолационните системи в България. Голям брой съвременни сгради са “опаковани” с материалите „Баумит”. Много от старите фасади по програма “Красива България” са възродени за нов живот с мазилките и боите на “Баумит”. В България има изолирани над 7 млн. квадратни метра фасади със системи Баумит.

Интегрираните топлоизолационни системи на Баумит залагат на сигурността и класата. Те са перфектно създадени сертифицирани топлоизолационни системи, съчетаващи цялото ноу-хау на топлоизолирането.

Баумит се грижи за енергоспестяващото обновяване на Вашата сграда! Продуктите на БАУМИТ са подходящи както за топлоизолация на стари тухлени или панелни сгради, така и за топлоизолация на нови строителни обекти.

Интегрирани топлоизолационни системи Баумит:
- Топлоизолационна система БАУМИТ OPEN КЛИМАФАСАДА
- Топлоизолационна система БАУМИТ СТАР
- Топлоизолационна система БАУМИТ ПРО
- Топлоизолационна система БАУМИТ ДУО