Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Топлоизолации

Топлоизолации

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Баумит система опънСтар

Баумит опън

Силна паропропускливост
Неповторим комфорт
Вечно млада фасада

Баумит опън - комфорт по всяко време

Независимо дали изграждате нова сграда или санирате стара, Баумит open® е най-доброто решение за Вас. Всички нейни компоненти са с отлична паропропускливост и разрешават „дишане” на стените. Това оптимизира климата в помещенията, Вие чувствате уютна топлина през зимата и приятна прохлада през лятото.

Как може фасадата да диша активно - Баумит опънСтар

Освен температурата, cъществена роля за уютен климат в помещението играе и относителната влажност на въздуха. При температура на въздуха между 19° и 22°С относителната влажност на въздуха трябва да бъде в границите 40 до 60 %. Поради силната си дишаща способност Баумит openStar осигурява оптимална влажност на въздуха между Вашите четири стени. Вследствие дейностите на едно домакинство за един ден трябва да бъдат отведени навън около 10 литра водни пари. Баумит openСтар притежава същото съпротивление на водни пари както тухлена стена и пропуска парите безпрепятствено да преминават навън през нея.

Как да сведем до минимум разходите за поддръжка на топлоизолационната система?

Баумит open® Климафасада представлява перфектно съзвучие от оптимална технология на закрепване, паропропусклива и с отлични топлоизолационни свойства изолация и иновативно крайно покритие, базирано на нанотехнологиите. Баумит опън Климафасада е Вашата сигурност за десетилетия напред.

Изолация с най-доброто от най-добрите

Обичайните плочи от експандиран полистирен покриват фасадата с плътна обвивка. При Баумит опън плоча е произведена с множество отвори на м2, които са с диаметър ок. 3 мм. Те обуславят силната паропропускливост на плочата, което улеснява преминаването на въздушната влага навън.

Трайна красота за фасадата

Баумит система Опън е изключително устойчива. С нея Вие ще бъдете сигурни, че Вашата сграда ще бъде перфектно защитена, но и ще запази за дълго време своя блясък и красота.

Предимства на система Опън:

хомогенно изградена ограждаща конструкция със свойства на най-добрата тухлена стена;
активно дишаща и паропропусклива система;
препятства образуването на конденз;
осигурява перфектен комфорт и климат;
скъсява времето до въвеждане в експлоатация поради по-бързото съхнене;
в съчетание с лепилен анкер Баумит СтарТрек изключва появата на термомостове;
15 години гаранция

Система БАУМИТ

Баумит България ЕООД за кратко време се утвърди като водеща на пазара на топлоизолационните системи в България. Голям брой съвременни сгради са “опаковани” с материалите „Баумит”. Много от старите фасади по програма “Красива България” са възродени за нов живот с мазилките и боите на “Баумит”. В България има изолирани над 7 млн. квадратни метра фасади със системи Баумит.

Интегрираните топлоизолационни системи на Баумит залагат на сигурността и класата. Те са перфектно създадени сертифицирани топлоизолационни системи, съчетаващи цялото ноу-хау на топлоизолирането.

Баумит се грижи за енергоспестяващото обновяване на Вашата сграда! Продуктите на БАУМИТ са подходящи както за топлоизолация на стари тухлени или панелни сгради, така и за топлоизолация на нови строителни обекти.

Интегрирани топлоизолационни системи Баумит:
- Топлоизолационна система БАУМИТ OPEN КЛИМАФАСАДА
- Топлоизолационна система БАУМИТ СТАР
- Топлоизолационна система БАУМИТ ПРО
- Топлоизолационна система БАУМИТ ДУО