Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Топлоизолации

Топлоизолации

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Баумит система Стар


Баумит система Стар

Система с гаранция за най-високо качество
Изключително устойчива на атмосферни влияния
Сигурност и приятен вътрешен климат
Топлоизолация за инвестиция в бъдещето

Освен че ще спестявате чрез редуциране на средствата за отопление, Вие ще инвестирате и за поколенията. Топлоизолационна система Стар обобщава опита на Баумит като пионер в топлоизолирането. Залагате на сигурност и безгрижно бъдеще. Хармоничното съчетание на комфорта на обитаване и осъзнатата необходимост от редуциране на разходите за енергия водят до повишаване на качеството на живот в дома, офиса или производственото хале. Все едно е дали се отнася за ново или възстановително строителство - Баумит система Стар осъществява чрез своята сигурност връзка между традицията и иновацията.
Еластична, гъвкава, устойчива топлоизолационна система

Баумит СтарКонтакт бял е високообогатена лепилна и шпакловъчна смес на основата на бял цимент, чиито свойства значително надхвърлят нормативните изисквания. Това гарантира дълготрайна връзка между ограждащата конструкция и фасадната топлоизолация независимо от температурните колебания, скоростта на вятъра или други влияния на околната среда. Баумит СтарКонтакт бял е силно паропропусклив и е особено подходящ за всички варианти на система Стар. Като армиран слой продуктът е незаменим сред специалистите - той е едновременно здрав, устойчив на удар и еластичен и поема трайно напреженията. Баумит СтарКонтакт позволява при ново строителство и тухлена стена да се избегне дюбелирането до 10 м височина.
Свободен избор на топлоизолационен материал

Добрата паропропускливост, здравина и еластичност на Баумит СтарКонтакт бял го прави подходящ за лепене и шпакловане на всякакви топлоизолационни плочи от експандиран, екструдиран полистирен и минерална вата. Изборът между комфорт и най-голям комфорт и оптимално вложени средства оставяме на Вас.

Предимства на система Стар:

забележителна еластичност и устойчивост;
особено устойчива на атмосферни влияния;
лесно полагане;
гарантирана сигурност за поколения напред;
30 годишен опит;
15 години гаранция.

Система БАУМИТ

Баумит България ЕООД за кратко време се утвърди като водеща на пазара на топлоизолационните системи в България. Голям брой съвременни сгради са “опаковани” с материалите „Баумит”. Много от старите фасади по програма “Красива България” са възродени за нов живот с мазилките и боите на “Баумит”. В България има изолирани над 7 млн. квадратни метра фасади със системи Баумит.

Интегрираните топлоизолационни системи на Баумит залагат на сигурността и класата. Те са перфектно създадени сертифицирани топлоизолационни системи, съчетаващи цялото ноу-хау на топлоизолирането.

Баумит се грижи за енергоспестяващото обновяване на Вашата сграда! Продуктите на БАУМИТ са подходящи както за топлоизолация на стари тухлени или панелни сгради, така и за топлоизолация на нови строителни обекти.

Интегрирани топлоизолационни системи Баумит:
- Топлоизолационна система БАУМИТ OPEN КЛИМАФАСАДА
- Топлоизолационна система БАУМИТ СТАР
- Топлоизолационна система БАУМИТ ПРО
- Топлоизолационна система БАУМИТ ДУО