Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Топлоизолации

Топлоизолации

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Rockwoll

Компанията Rockwool е най-големият производител на минерална вата в света.

Това е материал, който повишава качеството на живот на милиони хора и допринася за смекчаване на проблеми, свързани с опазване на околната среда като например парниковия ефект, смога, киселинните дъждове и др. Изолационните материали Rockwool намаляват излишните топлинни загуби на сградата и поддържат през цялата зима приятен вътрешен климат. А когато през топлите летни месеци температурата на въздуха се покачи, благодарение на топлоизолацията от минерална вата Rockwool вътре в сградата е приятно и прохладно.

Изолационните материали Rockwool се числят към малкото изделия, които способстват да се икономиса сто пъти повече енергия от енергията, използвана за тяхното производство. Продуктите от минерална (каменна) вата Rockwool пестят количествено ограничените енергоресурси, тъй като с полагането им се намаляват драстично разходите на горива. В резултат на това емисиите на CO2 спадат, което се отразява благоприятно като се понижава замърсяването на атмосферата.

Едно от най-важните качества на минералната вата Rockwool се състои в това, че нишките й са негорими. Издържат на повече от 1000°С без да се разтопят. Ако е положена правилно, минералната вата Rockwool действа като пожарозащита и удължава периода за евакуация на хората в случай, че в сградата избухне пожар.

Система каменна вата и други