Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Vidima

С търговска марка Vidima се предлагат изделия от санитарен порцелан, акрилни вани, душ-кабини и керамични поддушови корита, както и аксесоари, отличаващи се с елегантен дизайн и високо качество.

Новите дизайнерски решения и търговската марка Vidima става синоним на практичните и удобни изделия от санитарен фаянс. Клиентите намират не просто отделни продукти, а цялостни решения за баня, обединени от обща дизайнерска линия. Тези решения спестяват време и средства при цялостно оборудване на банята.

Санитарен порцелан

В магазините на Тъговски комплекс “ПАРОС“ ще намерите голямо разнообразие от санитарен фаянс, бял и цветен, моноблокове, висящи тоалетни чинии, конзолна тоалетна, стенна тоалетна чиния, тоалетна с биде, моноблокове с плавнопадащ капак, както и нетрадиционни решения като ъглов моноблок, моноблок с вградено биде, цветни мивки, мивка купа, ъглови мивки, асиметрични мивки, умивалници в плот и под плот.
Ако сте решили да подмените стария моноблок или мивка за баня, или ви предстои да направите новата си баня, в нашите магазини ще получите, компетентен съвет за модела и качеството, както и адекватна цена, за нужния ви продукт. Вашата баня може да бъде визуализирана с избраното от вас обзавеждане и така ще получите пълна представа как ще изглежда.

Керамичните изделия за обзавеждане на баня /мивки, тоалетни чинии, моноблокове/,се наричат санитарен порцелан и се отличават с изключителна устойчивост срещу въздействието на киселини и други активни химични препарати. Той притежава високата водонепропускливост, предотвратява развитието на микроорганизми и последващо разрушаване. Изделията от санитарен фаянс се покриват с глазура, която осигурява допълнителна защита и блестяща бяла или цветна повърхност, устойчива през целия период на експлоатация.

Различните производители на санитарен фаянс предлагат нови, иновативни решения за допълнителнo покритие върху глазурата, за още по-лесна поддръжка на всички изделия от санитарен порцелан. Новите покрития придават нови хидрофобни свойства на повърхността. Водните капки не се задържат,образуват водни перли, които се оттичат лесно, отнасяйки нечистотиите със себе си.

Are you looking for AlphaPharma anabolics for sale in USA ? Then get them at the best price!