Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Roca

Продуктите за баня на Рока са изключително известни с мaрките Roca, Laufen и Fayans. Новите колекции обзавеждане за баня Roca включват също производство на душ кабини и вани.

Кабините за хидромасаж и хидросауните на Roca са проектирани да бъдат истински източници на здраве и красота, предлагайки в едно и също пространство удоволствието от хидромасаж и сауна. Използваните последни технологични новости превръщат вземането на душ в истинско удоволствие на сетивата, което възвръща равновесието на тялото и духа. Съчетанието от хидромасаж, парна баня, аромо и цветотерапия е отмора и лек за тялото. Парната баня създава влажен тропически климат, парата отстранява токсините от кожата, освобождава дихателните пътища и създава специално усещане за блаженство.

Душкабини, парни душкабини

Ние предлагаме всички видове душ кабини - квадратни, правоъгълни и овални.
Душ кабини на промоционални цени!
Душ кабините и параваните за баня са най-продаваният и най-търсеният артикул в обзавеждането на банята.Те са идеален начин невидимо да се раздели банята на сухо и мокро помещение. При нас ще намерите квадратни, правоъгълни душ кабини, душ кабини с матирано стъкло, овални душ кабини,с плъзгащи и отваряеми врати.Всички душ кабини са изработени от 6 или 8 мм закалено стъкло.Предлагаме и поддушови корита за баня и душ корита за душ кабини. При нас ще намерите акрилни,порцеланови душ корита и поддушови ванички от подсилен акрил.Можем да предложим и голямо разнообразие от паравани за баня, хидромасажни душ кабини и парни душ кабини.