Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Дейзи-13

"ДЕЙЗИ-13" ООД Русе, България, е специализирана в производството на мебели за баня.

Фирмата представя на българския пазар едно непознато до този момент изделие –мебели за баня от полистирол (вид пластмаса). Екипът й залага на новото, нестандартното и практичното и успява да спечели българския потребител.

"ДЕЙЗИ-13" създава и усъвършенства през годините технологията на производство на мебели за баня от полистирол. Материалът, от който са изработени мебелите, e вид пластмаса. Това дава възможност те да бъдат пряко мокрени, без да се променя тяхното качество и форма, за което фирмата дава тригодишна писмена гаранция. Изделията са покрити с двукомпонентни лакове на водна основа, отговарящи на новите изисквания на Европейския съюз за екологично чисто производство. Фирмата предлага на своите клиенти богато разнообразие от цветове.

"ДЕЙЗИ-13" произвежда над 45 модела стандартни мебели по каталог. Постоянно се разработват нови модели и се търсят нови технологии за производството им.

Мебели за баня

Мебелите за баня – умело стилово съчетани с останалите компоненти от Вашата баня й придават уникалност. Качествената изработка от водоустойчиви материали и многообразието от стилове, цветове и размери ще ви дадат възможност да оформите визията на банята си по индивидуален модел. В магазините на търговски комплекс „ПАРОС“ ще откриете изцяло окомплектовани обзавеждания за баня, както и самостоятелни шкафове за под, за мивка, варианти на шкафове с огледала, колони, контейнери, плотове и други.