Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Fayans

Мебелите са важен функционален елемент в обзавеждането на съвременната баня, който има ключово значение за целия й облик. Често е достатъчно просто да поставите нов мебел на мястото на стария умивалник, да го комбинирате с нови смесителни батерии и ... ще имате баня с чисто нова визия!

Мебелите Fayans са изработени от висококачествени материали – от влагоустойчив MDF с дебелина 15 мм с технически фурнир и от водоустойчив PVC профил с дебелина 15 мм , което ги прави подходящи за монтаж дори и в малки бани.

Мебели за баня

Мебелите за баня – умело стилово съчетани с останалите компоненти от Вашата баня й придават уникалност. Качествената изработка от водоустойчиви материали и многообразието от стилове, цветове и размери ще ви дадат възможност да оформите визията на банята си по индивидуален модел. В магазините на търговски комплекс „ПАРОС“ ще откриете изцяло окомплектовани обзавеждания за баня, както и самостоятелни шкафове за под, за мивка, варианти на шкафове с огледала, колони, контейнери, плотове и други.