Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Inter Ceramic

Продуктите на Интер Керамик осигуряват елегантност на вашата кухня и баня. Те са много практични и улесняват всекидневните Ви задължения. Формата и техническата спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя. Голямата и разнообразна колекция и алтернативни модели за различни предназначения, ви позволяват да намерите своя артикул за дома, офиса или обществени места.
Високото качество на предлаганите продукти гарантира удовлетворението на клиентите. Непрекъснато обновяване, разширяване и повишаване качеството на продуктовата гама правят фирмата конкурентно способна и атрактивна на пазара.
Продуктите на Интер Керамик ООД притежават всички необходими сертификати.
В магазините ни ще намерите изключително разнообразие от всичко необходимо за обзавеждането на една баня. С продуктите на Inter Ceramic ще постигнете желания стил и ще придадете на своята баня уют и уникалност:
Интер Керамик предлага на своите клиенти всичко необходимо за изграждане на банята, а конкретно за мебелите за обзавеждане на баня предлага разновидности и модели, които можете да разгледате на сайта на фирмата:

- Мебели за баня от стъкло
- Мебели за баня от PVC
- Огледални шкафове
- PVC колони
- Мебели за баня от обработен естествен и технически фурнир

Мебели за баня

Мебелите за баня – умело стилово съчетани с останалите компоненти от Вашата баня й придават уникалност. Качествената изработка от водоустойчиви материали и многообразието от стилове, цветове и размери ще ви дадат възможност да оформите визията на банята си по индивидуален модел. В магазините на търговски комплекс „ПАРОС“ ще откриете изцяло окомплектовани обзавеждания за баня, както и самостоятелни шкафове за под, за мивка, варианти на шкафове с огледала, колони, контейнери, плотове и други.