Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Kolo

Коlo произвежда правоъгълни вани, ъглови асиметрични вани, ъглови вани, овални вани и хидромасажни системи.

Отпускащата почивка във вана, в която водните струи деликатно масажират тялото ви, е мечта, която може да бъде превърната във всекидневна наслада. Сега тази мечта става реалност – нужно е просто да опознаете по-добре хидромасажните системи Kolo.

Всяка една вана, независимо от модела, съчетава в себе си точната комбинация от качество и функционалност. Удобни и сигурни, ваните Kolo с хидромасажните си системи, ви позволяват да се насладите на ваната си и да се погрижите за здравето си.

Така Kolo превръща банята ви в домашен SPA и може да бъдете сигурни, че веднага след първата вана ще се убедите, че си е заслужавало.

Вани, хидромасажни вани

Вече се предлагат вани с широка гама размери, така че ваната може да е част както от най-малката баня, така и от голямата. Не се лишавайте от това удоволствие, така когато и да ви остане свободно време, ще може да го оползотворите по релаксиращ и романтичен начин. Предлагат се ъглови,правоъгълни,асиметрични, акрилни, метални вани, вани за вграждане и овални вани с различни размери, така че да паснат на вашата баня. Разбира се ще намерите и аксесоари за вани.Ние ви предлагаме и вани с хидромасаж, хидромасажни вани с вградени смесители, хидромасажни вани с дистанционно управление, ходромасажни вани с каскадни батерии, хидромасажни вани с хромотерапия, вани с аеромасаж, тангенторни вани.