Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Строителни материали

Строителни материали

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Nicoll

"NICOLL" Франция е водещ производител на PVC улуци, водосточни тръби, канали, шахти, сифони и отдушници в Европа и света. Продуктите на "NICOLL" се отличават с изключително качество, устойчивост и богата гама аксесоари.

Водоотвеждащи системи (улуци, канали, шахти)

Водоотвеждащите системи за покриви, или иначе казано улуците и водосточните тръби, са необходими за всеки покрив по нашите географски ширини. Благодарение на тази система, попадналата вода на покрива се улавя и отвежда далеч от сградата, като по този начин се предпазва фасадата, стените, фундамента и всички други подпокривни и фасадни елементи от прекомерно овлажняване. В същото време водоотвеждащите системи могат да бъдат умело използвани и като декоративен елемент, подчертаващ или дооформящ архитектурата на дадена сграда.

В наши дни и при нашите климатични условия е немислимо завършването на сграда, без направата на водоотвеждаща система от улуци и водосточни тръби. Пренебрегването на подобна процедура би могло да навреди сериозно на дадена постройка и да съкрати значително живота й. В същото време предлаганите на пазара покривни водоотвеждащи системи осигуряват надеждна защита на подпокривните елементи като фасада, стени, фундаменти на сградата и други.

Съвременните продукти в тази област представляват съвкупност от всички необходими елементи: улуци, водосточни тръби, закрепващи скоби, водосборни казанчета, кривки, над- и подулучни поли и т.н. Освен това те се предлагат в няколко форми за улуци (полукръг, трапецовидна, правоъгълна) и кръгла или квадратна за водосточни тръби. Практиката е наложила използването на тези форми, като най-често изборът им се определя от естетическото възприятие на сградната архитектура, от възгледа на архитекта или предпочитанията на инвеститора.