Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Строителни материали

Строителни материали

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Техносим

Автоматизирано производство на висококачествени бетонови керемиди и бетонови настилки в България. Техносим ЕАД произвежда разнообразна гама бетонови продукти - керемиди, странични и половинки керемиди, капаци, крайни и начални капаци, тройници, четворници, вибропресовани бетонови павета, бордюри, улеи, коминни тела, тухли и др. Изделията са произведени от инертни материали и свързващи вещества от софийския регион. За подсилване на качествата и подобряване на характеристиките им се използват пластификатори и химически добавки.

Техносим предлага на пазара три профила керемиди - средна вълна, ниска вълна и плоска керемида. Плоската керемида е нова за българския пазар и е препратка към традиционните за българската архитектура каменни тикли.

Покривни системи

Покривът е частта от сградата, изложена в най-голяма степен на различни външни и вътрешни влияния. Основната му функция е да предпазва надеждно хората, вещите и самата сграда от негативното въздействие на околната среда - валежи, слънчева радиация, загуба на топлина и, не на последно място, да осигурява безпрепятственото преминаване на водните пари и отвеждането им през и извън покривната система.Способността за “дишане” (паропропускливост) предотвратява възникване на конденз в покривната конструкция. Постига се с правилния избор на материали, които изграждат цялостната покривна система.