Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Строителни материали

Строителни материали

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Tondach

Тондах Глайнщетен АД е пазарен лидер в производството на керемиди в Средна и Източна Европа. Още през 1992 г. фирмата се насочва към пазарите на Изток и до днес следва тази стратегия. Тондах Глайнщетен АД произвежда с високо качество, призната професионална компетентност, иновативни, но преди всичко естествени покривни материали.

Чрез прилагане на модернизация, в производството са постигнати ефикасни производствени процеси, гарантиращи качествени продукти.
Тондах предлага многообразие от модели и цветове в зависимост от предпочитанията на клиентите - модели старинен тип, класически модели, както и новосъздадени модели!Цветове без химикали - създадени с естествени компоненти!

ТОНДАХ Ви предлага:
- пресовани керемиди
- екструдирани керемиди
- керемиди голям формат

Покривни системи

Покривът е частта от сградата, изложена в най-голяма степен на различни външни и вътрешни влияния. Основната му функция е да предпазва надеждно хората, вещите и самата сграда от негативното въздействие на околната среда - валежи, слънчева радиация, загуба на топлина и, не на последно място, да осигурява безпрепятственото преминаване на водните пари и отвеждането им през и извън покривната система.Способността за “дишане” (паропропускливост) предотвратява възникване на конденз в покривната конструкция. Постига се с правилния избор на материали, които изграждат цялостната покривна система.