Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Строителни материали

Строителни материали

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Lafarge

Lafarge е световен лидер в производството на строителни материали. Стартирал през 1883 г. с производството на вар в имението Lafarge в югоизточна Франция, днес концернът предлага повече от 5000 различни продукти, разпределени в четири основни категории: цимент, смески и бетони, покривни материали и гипс. Предлаганият асортимент нараства постоянно с въвеждането на нови продукти.

Предлаганите на българския пазар гипсокартон, свързващи продукти и профили на Lafarge Dalsan се произвеждат в Анкара, Турция. Заводът използва най-модерната технология за производство на гипсокартон с изключително добро качество, което се следи непрекъснато.

Система сухо строителство (гипсокартон и аксесоари)

Системите за сухо строителство са приложими във всички сезони, строителните отпадъци са сведени до минимум и ако директните разходи при сухото строителство са съпоставими с тези при конвенционалното, то косвените разходи са многократно по-ниски.

Монтажните времена за отделните системи са изключително кратки - по ориентировъчна калкулация 1 квадратен метър гипсокартонена стена се изпълнява за около 1 час, като при това отпадат допълнителните за традиционните зидарии двустранни мазилки и шпакловки.

Системата за сухо строителство решава едновременно проблемите звукоизолация, топлоизолация, акустика и пожароустойчивост; Повърхността, която се обработва единствено в областта на фугите, е готова за боядисване, лепене на тапети или полагане на декоративни мазилки и облицовки.