Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Стенни и подови облицовки

Стенни и подови облицовки

Изберете продукт

Информация за избрания продукт

Vox Profile

Vox Profile България предлага PVC облицовки, винилов сайдинг, подпрозоречни первази, подови первази, облицовка за стрехи - сачак.

VOX Profile е част от полската Капиталова група VOX и работи на пазара за строителни материали и продукти за обзавеждане от 1992 г.

Заводите на VOX Profile разполагат с едни от най-модерните линии за екструзия на профили. Съвременните технологии и ноу-хау позволяват на VOX Profile да произвеждат продукти с ненадминато качество и дизайн, адаптирани към изискванията на пазара, на конкурентни цени.

Лайсни

Основното предназначение на лайсните е да се направи плавно съединение на паркетната или друг тип настилка към останалите настилки. Принципът на монтиране на ламинирания паркет изисква да се оставя по 1 см разстояние от стените и другите подови настилки. Това се налага поради факта, че ламинираният паркет е 90% дървесина, която се разширява според влагата в помещението. Фугата, която се оставя се скрива от первази. Лайсните, които също като первазите дават завършен вид на покритото с ламиниран паркет или друга настилка помещение, могат да бъдат както от PVC материал, така и от алуминий с цветове сребро, злато и бронз или в дървесни шарки. Монтажът на лайсните може да бъде с открит винт, със скрит дюбел и винт, самозалепващи се и чрез залепване с монтажен силикон.
Лайсните са бижуто на пода в нашите домове. Те са свързващото звено между стаите, служат и за красота, а дават и естествен завършек на прехода между две помещения и на ръба на стъпалата.

Декорите са толкова разнообразни, от злато и сребро до различни имитации на дърво, изборът е голям, моделите също. От вас зависи кое бижу ще изберете за стаята си.