Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!

Стенни и подови облицовки

Стенни и подови облицовки

Изберете продукт

Стенни и подови облицовкиОт плочките започва ремонта. Запознайте се разнообразието от плочки за баня, които предлагаме, на доказали се в производството на фаянс и теракота, европейски и български фабрики - стенни плочки за баня, фаянс в различни цветове и подови плочки за баня, теракота с различен дизайн, различни декорации към основните плочки за баня, с флорални мотиви или декори за баня в модерен стил, фризове и пури за баня. В магазините на търговски комплекс ПАРОС ще намерите фаянс и теракота с различни размери, готови бани, за да е по-лесен изборът ви. Доверете се на световните тенденции при обзавеждането на баня, добавете фризове и декори по ваш избор и ето вашата уникална баня е готова, такава, каквато си я представяте, съобразена с новите тенденции. За ваше улеснение ние предлагаме и визуализация на вашия избор – виртуална баня.
Теракота, гранит, гранитогрес, клинкер, мрамор, на каквато и подова настилка да сте се спрели, заповядайте да видите нашите предложения.
Подовите плочки са от изключително значение, те трябва да са съобразени с дизайна на помещението, да са здрави предвид предназначението им и разбира се да отговарят на вкуса ви. Ние предлагаме подови плочки и подова керамика, които са от теракота, но с размерите и с дизайна на гранитогрес, с цел да се постигне визията на гранитогресните плочки, но както ни е известно, теракота държи по -топло от гранитогреса. Тези подови плочки са предназначени за вътрешна употреба и са с най-разнообразен дизайн - гланцирани подови плочки, полирани подови плочки, матирани подови плочки, подови плочки като мрамор или подови плочки като дърво, както и подови плочки имитация на паркет. С цел индивидуалността на помещенията към тези теракотени плочки се предлага голямо разнообразие от фризове за под, ъгълчета за подови настилки, подови декорни плочки и первази за под.
Гранитогресът е едно от най-здравите подови покрития. Той се използва както за външна употреба - студоустойчив гранитогрес, така и за вътрешна - като подови гранитогресни плочи. Особено актуален е и облицовъчният гранитогрес, предназначен както за стените на банята, така и за подово покритие, а също облицовъчните гранитогреси, се използват за облицовка на стените на кухни, коридори и холове. Чрез облицовъчния гранитогрес, проектантите могат да използват едни и същи плочки, както за стени, така и за под и създават все по интересни и нетрадиционни решения за дизайна на вашата баня.