Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!
ПАРОС ООД е един от главните дистрибутори на строителни материали за централна България.
ROCA

Чрез своите международни компании и производствени центрове, Roca се намира на четири континента. Търговската й мрежа се разпростира в 135 страни. Компанията разполага със 72 производствени предприятия и има около 21 100 работници по цял свят. През първите месеци на 2006 г. Roca постига водеща позиция в света по отношение на производство на продукти за обзавеждане на баня. Освен Fayans, Рока България АД предлага на българския пазар също и марките Roca и Laufen.

Inter Ceramic

Продуктите на Интер Керамик осигуряват усещане за елегантност на вашата кухня и баня.Формата и техническа спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя.

Metron

МЕТРОН АД е една от водещите български мебелни фирми, основана през 1994 г. и специализирана в проектиране, разработка, производство и монтаж на кухненски мебели.

Pyramis

PYRAMIS е предприятие със седалище в Солун, което се превръща в многонационална компания. Това е една наистина модерна компания, с рядко срещано ноу-хау. В момента фирмата изнася 95% от своята продукция в 65 страни. Освен това е създала дъщерни компании в 9 страни в Европа, Близкия Изток и Индия. PYRAMIS произвежда системи за баня – хидро и аеромасажни вани в различни модели и размери. Високото качество е абсолютен приоритет на PYRAMIS и основна характерна черта на всички нива на производство и експлоатация.

Kolo

Сред продуктите с марка Kolo ще намерите обзавеждане за баня, санитарен фаянс, санитарен порцелан, моноблок, тоалетни, висящи тоалетни, конзолни тоалетни, структури за вграждане, мивки за баня, мебели за баня, вани, акрилни душ корита, душ кабини и всичко за банята.

Boro

Фирма "БОРО" е основана през 1991 г. с предмет на дейност - производство на сухи строителни смеси: циментови лепи­ла за керамични облицовки, сухи шпакловъчни смеси на циментова и гипсова основа, цветни смеси за запълване фуги на керамични облицовки и др .

‹ предишна 1 2 3 ... 10 следваща ›