Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!
ПАРОС ООД е един от главните дистрибутори на строителни материали за централна България.
Baumit

Baumit има производствени и търговски клонове в 29 държави от Централна, Южна и Източна Европа и в Китай и разполага с 34 производствени предприятия с общо 2500 сътрудника и 700 млн. Евро оборот. Баумит България ЕООД е основана на 22. 12.1995 г. в София като сто процента дъщерна фирма на Wopfinger Stein und Kalkwerke Schmid & Co KG, част от Шмид Индустри Холдинг – Австрия. Собственост на компанията са наложените европейски марки “Баумит”, “Мурексин”, “Аустротерм”, “Калмит”, “Лоренчич”, “Фуртенбах” и др. “Баумит” е марка, предлагаща комплексен продукт, от който 50% са качествените материали, а останалите 50% са - логистика и обслужване. “Мурексин” е марка, за производството на продукти на строителната химия – лепила, фугиращи смеси, хидроизолации, хидроизолационни системи, епоксидни покрития, добавки за бетон и др.

Ravak

Ravak A.S. са най-големият производител на акрилни вани и душ кабини в Централна и Източна Европа. Сред техните стандартни продукти не само ще намерите душ кабини и душ корита, но също така и акрилни вани и хидромасажни вани и системи.

Ideal Standard

Ideal Standard винаги следват тройното правило: дизайн, функционалност и иновация. „Идеал Стандарт Интернешънъл” е европейски лидер в обзавеждането за бани. Компанията има над 11 000 служители и работи в над 20 страни. България е със стратегическа роля в развитието на мултинационалната компания „Идеал Стандарт Интернешънъл” в Източна Европа. От началото на 2011 г. , в гр. Севлиево действа обединената компания „Идеал Стандарт - Видима” АД – лидер в производството на санитарна арматура и санитарна керамика. С годишен капацитет от 2, 8 млн. изделия, заводът е най-големият производител на санитарна керамика в Европа. Продуктите са под търговските марки Ideal Standard, Vidima, Porcher, Armitage Shanks и др.

Keraglass

KERAGLASS има за цел в дългосрочен план да постигне стабилен растеж в хармония със света,местните общности и създавайки нови стандарти чрез производство и реализция на качествени продукти като направи живота на хората по удобен.Мисията на фирмата е да помогне за комфорта на потребителя чрез производството на душ кабини и душ паравани.

Bania Decora

Баня и Декора е производител на душ кабини и паравани, както и на мебели за баня от МДФ и PVC. Продуктите са с модерен естетически дизайн, отличават се с елегантност, стил, практичност и удобство.

Minera

Основната дейност на МИНЕРА е производство, внос, износ и продажби на едро и дребно на строителни материали.Вносът на строителни материали е от водещи в своя бранш фирми от Германия, Италия,Австрия, Полша и Турция.От 2001 година МИНЕРА произвежда PVC профили за фаянс и теракот.