Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!
ПАРОС ООД е един от главните дистрибутори на строителни материали за централна България.
Gurtsov

Дейността на фирмата е съсредоточена в изработването на стилни мебели за баня. Разполагат със собствена производствена база, където екип от професионалисти следи за качественото изпълнение на всеки детайл.

Daisy 13

Мебели ДЕЙЗИ 13 ще освежат вашата баня и ще ви дадат възможност да моделирате пространствотo ú по ваш собствен вкус. В този сайт можете да видите новите стандарти модели мебели за баня от серия ЛУКС, както и аксесоарите към тях.

Visota

Фирма ВИСОТА е специализирана в производство на мебели за баня от МДФ и PVC (ПВЦ) и вътрешно обзавеждане по индивидуални проекти- кухни, дневни, детски стаи.

Grohe

Фридрих Грое създава GROHE през 1936 година. Седем десетилетия, през които Grohe непрекъснато е изграждала своята репутация за ненадминато качество, изключителен дизайн и впечатляваща технология. Смесителите Grohe дължат своята репутация на постоянния технологичен напредък, популярен дизайн и гаранция за качеството, издържало теста на времето. Смесители GROHE определят бъдещето по отношение на продуктите, които ползваме в нашите бани - качестените немски смесители Grohe.

Forma Vita

Богата гама висококачествени продукти с дизайн,съобразен изцяло с последните европейски тенденции и предпочитанията на потребителите, носят марката Форма Вита. С продуктите на Форма Вита ще придадете индивидуален стил на вашата баня, и ще си осигурите комфорт и удобство: - стенни и стоящи смесители - санитарен порцелан - вани и душ кабини - огледала и мебели за баня

Marisan

МАРИСАН е модерна българска компания, с богат и дългогодишен опит в производството и предлагането на богата гама от системни решения и материали за строителството.