Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Да сътворим заедно уют и хармония за вашия дом!
Приемаме вашите нужди при сърце и работим заедно ръце за ръце!
Вашият избор е гарантиран от качеството, което предлагаме!
Стремежът ни е обслужване на ниво, на което да се чувствате уважавани и значими!
Доверете се на професионалистите от търговски комплекс Парос. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор!
ПАРОС ООД е един от главните дистрибутори на строителни материали за централна България.
Kronospan

Дружеството в България произвежда плочи от Дървесни частици (ПДЧ), плочи с меламиново покритие (ЛПДЧ), както и плочи от ориентирани дървесни частици (OSB).

Tarkett

С над 120 години професионален опит и присъствие в над 100 страни, ТАРКЕТ е световен лидер при производството на подови настилки с жилищно и обществено предназначение. Много от решенията на ТАРКЕТ за интегрирани подове носят престижни строителни препоръки. Всички подове на фирмата се полагат леко и бързо и имат уникална повърхностна обработка, която ги прави лесни за почистване и поддръжка и осигурява трайност и добро състояние.

Kai

KAI Group е най-големият производител на керамични плочки и единственият производител на гранитогрес в България. Групата е създадена през 1997 година и обединява заводите „Хан Аспарух” – Исперих и „Хан Омуртаг” – Шумен.

YTONG

Xella International GmbH е една от най-голeмите компании на немския и европейския пазар за строителни материали. Заводите за производство на ИТОНГ на Ксела България са в София и Добрич. ИТОНГ – топлоизолация, шумоизолация, звукоизолация, влагоустойчивост, водопопиваемост, хигроскопичност, пожароустойчивост .

Wienerberger

С пускането в експлоатация на завода в Луковит Винербергер ЕООД цели да предложи на нашия пазар висококачествени изделия, произведени в България, с които да отговори на нарасналите изисквания на инвеститорите, строителите и крайните клиенти.

Knauf

Като водещ производител на строителни продукти Кнауф България ЕООД разполага с квалифицирани специалисти, които да откликнат на всеки Ваш въпрос, свързан с наш продукт, система или обект.